Informace pro žadatele k DP 8.F.c. a 8.F.d.

Publikováno: 26. 9. 2022

Informace pro žadatele k DP 8.F.c. Podpora vybraných činností zaměřených na ozdravení chovů drůbeže zvýšením biologické bezpečnosti a 8.F.d. Podpora opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat zvýšením biologické bezpečnosti pro sledované období 2023

Informace pro žadatele k DP 8.F.c. a 8.F.d.

V rámci blížícího se začátku nového sledovaného období 2023 pro dotační podprogramy 8.F.c. Podpora vybraných činností zaměřených na ozdravení chovů drůbeže zvýšením biologické bezpečnosti a 8.F.d. Podpora opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat zvýšením biologické bezpečnosti připomínáme žadatelům, aby provedli aktualizaci svých Plánů preventivních opatření/Ozdravovacích programů pro nové sledované období 2023 a následně nechali potvrdit Krajskou veterinární správou Státní veterinární správy ČR. U DP 8.F.c. musí být Plán preventivních opatření potvrzen příslušnou KVS SVS před začátkem sledovaného období (tedy do 30.9.2022).

U DP 8.F.d. musí být Ozdravovací program potvrzen příslušnou KVS SVS před datem podání žádosti o dotaci.

Vzory těchto povinných příloh uvedených níže v odkazu jsou k dispozici na webových stránkách Státního zemědělského intervenčního fondu v sekci SZIF poskytuje – Národní dotace – Národní dotace - Dotační programy – 8.F – Ke stažení – Vzory příloh.

Vzory příloh:

Plán preventivních opatření 8.F.c. pro sledované období 2023 Ozdravovací program 8.F.d. pro sledované období 2023

Zdroj. SZIF