Informace pro žadatele k dotačnímu programu 8.F. 2022

Publikováno: 6. 9. 2022

Informace pro žadatele k dotačnímu programu 8.F. 2022 – Podpora vybraných činností a opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat a ozdravování chovů drůbeže zvýšením biologické bezpečnosti.

U dotačního podprogramu 8.F.c. Podpora vybraných činností zaměřených na ozdravení chovů drůbeže zvýšením biologické bezpečnosti a 8.F.d. Podpora opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat zvýšením biologické bezpečnosti je již na Portálu farmáře možné generovat „Soupis účetních a daňových dokladů 2022“.

Postup generování soupisu účetních a daňových dokladů najdete v aktualizované příručce „Příručka pro žadatele k aplikaci Číselníky a Aplikaci pro přípravu daňových a účetních dokladů pro DP 8.F. 2022“. Tuto příručku najdete na internetových stránkách Státního zemědělského intervenčního fondu v sekci SZIF poskytuje – Národní dotace - Dotační programy – 8.F – příručky.

Příručku lze stáhnout zde

Žadatelům je nyní na Portálu farmáře umožněno pouze generování Soupisu účetních a daňových dokladů. Formulář s doklady prokazující nárok na dotaci v rámci dotačního programu 8.F 2022 bude možné podat až v řádném termínu 1. – 31.10.2022.

Zdroj: SZIf