Kurz zpracování ryb - Co s rybou?!

Publikováno: 5. 9. 2022

Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích nabízí jednodenní Kurz zpracování ryb, který se bude konat v pátek 16.9.2022 na adrese Ústavu akvakultury a ochrany vod, Husova tř. 458/102 v Českých Budějovicích.

Kurz zpracování ryb - Co s rybou?!

Účastníci během semináře získají informace o legislativě, manipulaci a usmrcování ryb. Součástí kurzu je i praktická část, zaměřená na zpracování kapra obecného a pstruha duhového. Účastníci si osvojí zpracovatelské techniky, jako jsou kuchání, porcování a filetování. Během praktické části navíc získají praktické rady a podrobné informace o různých typech používaného vybavení, včetně jejich výhod a nevýhod pro každodenní použití. Zpracované ryby si účastníci po kurzu odnášejí.

Cena kurzu včetně materiálu 3 000 Kč

Termín pro podání přihlášek 9.9.2022

Podrobné informace naleznete na https://czv.jcu.cz/cs/kurzy-pro-verejnost/kurz?id=17772

Kontakt na organizačního garanta:

Adéla Minaříková

724 504 922

aminarikova@frov.jcu.cz